3D принтиран дракон с детелинки

Размери: 48(д) см

Материал: 100% PLA

Подходящ за по-малки деца заради овалния дизайн на елементите.


цвят

морскосин, неонов оранжев, перленобял, бял, бебешко розов, неонов зелен, тревистозелен, син, жълт, оранжев, светлочервен, тъмночервено, неонов розов, лилав, черен


В момента този артикул не е наличен.

3D принтиран дракон с детелинки.

Всички 3D принтирани продукти са изработени от екологични, рециклируеми и биоразградими материали. Основната ни цел е да утилизираме 3D принтирането като алтернативен метод за производство на локално ниво, позволяващ пресъздаването на комплексни и абстрактни дизайни за изключително кратко време. Технологията предлага възможността за репликиране на форми от малък до голям мащаб, от единични бройки до производствени количества. Разберете как може да оживите вашите идеи, като се свържете с нас.

3D моделите, налични в нашия уебсайт, са с уредени авторски права.

Код 1000011 Категории , Етикети ,

Show only reviews in Български (0)

Добавяне на отзив

ДОСТАВКА

ПРИ ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Вашата поръчка се изпраща в срок от 1-5 работни дни в зависимост от големината и броя на поръчаните артикули, считано от датата на потвърждаване на поръчката по електронна поща или чрез телефонно обаждане. Ние задължително изпращаме електронно съобщение в момента на направата на поръчката ви. Уверете се, че сте проверили елекртонната си поща, включително и папка “Спам”.

Поръчки, които не сме успели да потвърдим в срок от 3 работни дни, ще се считат за непотвърдени и няма да бъдат изпращани.

ПРИ ПЛАЩАНЕ С КАРТА

Вашата поръчка се изпраща в срок от 1-5 работни дни в зависимост от големината и броя на поръчаните артикули, считано от датата на направата на поръчката ви.

Ще получите електронно съобщение в деня, в който изпратим поръчката към вас. За доставки на територията на България, куриерските фирми имат практика да изпращат и кратки електронни съобщения с повече информация за доставката.

Работим с куриерските услуги на Speedy за доставки на територията на България.Доставка до офис на Speedy – следващ работен ден след датата на изпращане.Доставка до краен адрес – следващ работен ден след датата на изпращане.

Работим с куриерските услуги на Post One за доставки на територията на страните описани по-долу според съответните транзитни времена:

Страна на получаване Транзитно време
Румъния, Гърция, Германия, Австрия, Унгария, Чехия, Словакия, Полша 2-3 Работни дни
Белгия, Италия, Франция 4-6 Работни дни
Люксембург, Холандия, Испания, Дания 5-7 Работни дни
Ирландия, Швеция, Естония, Финландия, Латвия, Литва, Португалия 6-9 Работни дни

* Доставката до острови може да отнеме допълнително 1-3 работни дни.

Имайте предвид, че сроковете за доставка от куриерските фирми може да се променят динамично спрямо натовареността им, особено покрай празничните дни.

Виж още

Show only reviews in Български (0)

Добавяне на отзив

Privacy Preference Center