Ваучер за подарък | 3D Morph Lab

10.00 лв.100.00 лв.

Електронен ваучер за подарък от 3D Morph Lab.

Изберете стойност на ваучера, попълнете данните на получателя, както и вашето съобщение към него. Можете да изберете датата, на която да бъде изпратен ваучера към получателя (по избор). Завършете поръчка, като платите с карта. Ако не изберете дата на изпращане, то ваучерът ще бъде изпратен до получателя веднага. Ваучерът може да бъде използван от получателя в нашия онлайн магазин, като бъде приложен кодът му еднократно в поле „Код за отстъпка“ при следващата поръчка.

Ваучерите са валидни за използване в срок до 1 година от датата на тяхното закупуване.


Стойност

10 лв, 20 лв, 50 лв, 100 лв


10 лв
20 лв
50 лв
100 лв
Изчистване
Събери 100 БОНУС ТОЧКИ на стойност до 10.00 лв.

Ваучер за подарък от 3D Morph Lab.
Закупените ваучери са за еднократна употреба. Например, ако клиент използва купон от 50 лв. при поръчка на обща стойност от 40 лв., остатъкът от 10 лв. не може да бъде върнат и ваучерът не може да бъде използван повторно. Кодовете за 50 лв. и 100 лв. не осигуряват безплатна доставка при тяхното използване.

Show only reviews in Български (0)

Добавяне на отзив

ДОСТАВКА

ПРИ ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Вашата поръчка се изпраща в срок от 1-5 работни дни в зависимост от големината и броя на поръчаните артикули, считано от датата на потвърждаване на поръчката по електронна поща или чрез телефонно обаждане. Ние задължително изпращаме електронно съобщение в момента на направата на поръчката ви. Уверете се, че сте проверили елекртонната си поща, включително и папка “Спам”.

Поръчки, които не сме успели да потвърдим в срок от 3 работни дни, ще се считат за непотвърдени и няма да бъдат изпращани.

ПРИ ПЛАЩАНЕ С КАРТА

Вашата поръчка се изпраща в срок от 1-5 работни дни в зависимост от големината и броя на поръчаните артикули, считано от датата на направата на поръчката ви.

Ще получите електронно съобщение в деня, в който изпратим поръчката към вас. За доставки на територията на България, куриерските фирми имат практика да изпращат и кратки електронни съобщения с повече информация за доставката.

Работим с куриерските услуги на Speedy за доставки на територията на България.Доставка до офис на Speedy – следващ работен ден след датата на изпращане.Доставка до краен адрес – следващ работен ден след датата на изпращане.

Работим с куриерските услуги на Post One за доставки на територията на страните описани по-долу според съответните транзитни времена:

Страна на получаване Транзитно време
Румъния, Гърция, Германия, Австрия, Унгария, Чехия, Словакия, Полша 2-3 Работни дни
Белгия, Италия, Франция 4-6 Работни дни
Люксембург, Холандия, Испания, Дания 5-7 Работни дни
Ирландия, Швеция, Естония, Финландия, Латвия, Литва, Португалия 6-9 Работни дни

* Доставката до острови може да отнеме допълнително 1-3 работни дни.

Имайте предвид, че сроковете за доставка от куриерските фирми може да се променят динамично спрямо натовареността им, особено покрай празничните дни.

Виж още

Show only reviews in Български (0)

Добавяне на отзив

Privacy Preference Center